Kaip „Delfi“ sakė „Vilniaus vandenų“ komunikacijos vadovė Renata Smalskė, dėl abiejų įvykių į gatves gausiai liejosi vanduo. Tačiau eismo tai nesutrukdė.

Apie sutrikimą Pylimo g. 30 savivaldybės įmonės dispečerinei pranešta apie 15 val.

„Vanduo liejasi iš „Vilniaus vandenims“ priklausančio šulinio. Eismas nebuvo sutrikdytas, nors vanduo liejasi gana gausiai.

Brigada išsiųsta identifikuoti, kas ten atsitiko. Pirminiais duomenimis, sugedo – spaudimo neatlaikė vamzdžio sujungimas“, – sakė R. Smalskė.

Pašnekovė nurodė, kad vanduo pradėjo lietis pro šulinio viršų ir užliejo gatvę.

„Tolesnį veiksmai yra vandens išsiurbimas. Šiuo metu ten važiuoja speciali technika, kuri išsiurbs vandenį tiek iš šulinio, tiek iš gatvės.

Pasak brigados, sutrikimas nėra sudėtingas. Maždaug per valandą turėtų būti sutvarkyta: vanduo išsiurbtas, o gedimas pašalintas“, – apie 16 val. „Delfi“ sakė pašnekovė.

Apie įvykį Vytenio ir Ševčenkos gatvių sankryžoje paskelbė vienas socialinio tinklo „Facebook“ vartotojų. Jo nufilmuotame vaizdo įraše matosi, kad iš šaligatvyje esančio šulinio į gatvę liejasi vanduo.

Vytenio g.

R. Smalskė sakė, kad apie šią avariją „Vilniaus vandenims“ pranešta apie 15:30.

„Paaiškėjo, kad vykdant statybos darbus pažeistas vamzdis. Dėl to aplinkiniams namams trumpam buvo nutrauktas vandens tiekimas“, – sakė ji.

Pašnekovė dar pridūrė, jog statybų rangovas yra įpareigotas pažeistą vamzdį sutvarkyti.

„Statybos darbus atliko ir avariją vandentiekio tinkle sukėlė rangovai – bendrovė „Žilinskas ir co“. Gedimą ji įsipareigojo operatyviai sutvarkyti, prižiūrint ir darbus priimant mūsų specialistams“, – nurodė R. Smalskė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)