Kaip rašoma bendrovės pranešime, 250 kvadratinių metrų ploto mados salone prekiaujama drabužiais, avalyne ir aksesuarais iš prestižinių mados namų 2007 metų pavasario/vasaros kolekcijų.

"Vienoje erdvėje įsikūrusios kolekcijos dera tarpusavyje, todėl "FG boutique" mados salono klientai iš skirtingų dizainerių kūrinių galės išsirinkti tinkamą drabužių, avalynės ir aksesuarų derinį", - teigia UAB "Fashion Gates" valdybos pirmininkė Asta Valentaitė.

Mados salone bus nuolat pristatomos naujausios penkių mados namų kolekcijos, kaip ir kituose pasaulio miestuose. Kainos "FG boutique" parduotuvėje nesiskirs nuo "Alexander McQueen", "Sonia Rykiel", "Nina Ricci", "Céline" ar "Lanvin" mados salonų kainų lygio pasaulyje.

Įvertinę Vilniaus vartų koncepcijos privalumus, "Alexander McQueen" mados namai nusprendė "Vilniaus vartų" kvartale atidaryti ir atskirą vardinį mados saloną, kuris atvers duris šių metų spalio mėnesį. Pasak A. Valentaitės, tai svarbus naujojo komercinio kvartalo įvertinimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją