„Vilniaus vandenys“ šiems ir ateinantiems metams kelia sau tikslus reikšmingai didinti investicijas į vandens ūkį ir teikiamų paslaugų kokybę, gerinti vartotojų patirtį ir sparčiai žengti į veiklos skaitmenizaciją. Tai tik dalis mūsų ambicingų planų, kuriems įgyvendinti neabejotinai pravers komunikacijos profesionalės įžvalgos, jos žinios ir patirtis komunikacijos srautų valdyme, – sako „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius Marius Švaikauskas.

Naujoji „Vilniaus vandenų“ komunikacijos vadovė pastaruosius dvejus metus dirbo aukštųjų technologijų bendrovėje „Thermo Fisher Scientific“, kur koordinavo vidinės komunikacijos procesus.

Prieš tai R. Saulytė-Smalskė dirbo STT Viešųjų ryšių skyriaus vadove, o didžiausią darbinę patirtį sukaupė eidama prekybos tinklo MAXIMA atstovės spaudai, vėliau – Komunikacijos vadovės pareigas.

„Po kelerius metus trukusio ramesnio profesinio gyvenimo etapo džiaugiuosi galėdama sugrįžti prie savo šaknų ir vėl imtis darbo, kurį mėgstu ir kurį išmanau geriausiai. Vilniaus vandenys yra ta bendrovė, kuri yra arti žmonių, jų kasdienių poreikių ir rūpesčių. Dirbdama čia galėsiu prisidėti ir prie miesto kuriame gyvenu jau daugiau nei du dešimtmečius gerovės. Tai ir lėmė mano apsisprendimą prisidėti prie panašiai mąstančių savo srities profesionalų komandos“, – sako R. Saulytė-Smalskė.

„Vilniaus vandenys“ yra didžiausia Lietuvoje vandentvarkos bendrovė, tiekianti geriamąjį vandenį ir tvarkanti nuotekas 261 tūkst. klientų. Per parą bendrovė patiekia apie 93 tūkst. kub. metrų vandens ir surenka bei išvalo daugiau nei 111 tūkst. kub. metrų nuotekų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)