41 metų A. Ignatavičius iki šiol dirbo „Lesto“ valdybos pirmininku ir generaliniu direktoriumi.

„Džiaugiuosi, kad prie „Vilniaus vandenų“ vairo stoja tikrai aukštos kvalifikacijos ir ilgametę vadovaujamo darbo patirtį turintis specialistas, nurungęs kelias dešimtis stiprių kandidatų. Neabejoju, kad A. Ignatavičius puikiai įgyvendins šiai įmonei keliamus tikslus: užtikrinti, kad įmonės turtas būtų valdomas efektyviai, veikti pelningai, siekti, kad vandens kaina gyventojams nekiltų bei koncentruoti įmonės veiklą bei tinklų plėtrą Vilniaus miesto savivaldybės ribose“, – sakė „Vilniaus vandenų“ valdybos pirmininkas Darius Nedzinskas.

„Esu pasiruošęs iššūkiams, kurie laukia manęs naujame darbe – užtikrinti skaidrią ir teisėtą ūkinių bei finansinių operacijų apskaitą, išgryninti įmonės veiklą, atsisakant perteklinės veiklos. Dėkingas valdybai už išreikštą pasitikėjimą“, – sakė naujasis įmonės generalinis direktorius A. Ignatavičius.

Paskelbusi, jog ieško šiuolaikiško, progresyviai mąstančio vadovo vienai savo valdomų įmonių, įmonė iš viso sulaukė 34 kandidatų pasiūlymų, tarp jų ir užsienyje dirbančių profesionalų.

Naujajam „Vilniaus vandenų“ vadovui A. Ignatavičiui pravers 14 metų vadovaujančio darbo patirtis įmonių procesų ir paslaugų, pokyčių, strateginių planų ir rizikos valdyme. Vadovavimo ir įmonių veiklos strategijos, politikos formavimo bei įmonės finansinių srautų kontroliavimo patirtį A. Ignatavičius įgijo eidamas Verslo bankininkystės tarnybos direktoriaus pareigas „Danske Bank“ Lietuvos filiale. A. Ignatavičius savo ilgalaikę vadovo darbo patirtį taip pat kaupė tokiuose įmonėse kaip „Lietuvos paštas“, VST, „Swedbank“.

„Vilniaus vandenys“ – didžiausia Lietuvoje geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo bendrovė, eksploatuojanti ne tik Vilniaus miesto, bet ir Šalčininkų, Švenčionių ir Vilniaus rajonų vandentiekio bei nuotekų tinklus. Bendrovė tiekia geriamąjį vandenį ir tvarko nuotekas apie 256,6 tūkst. vartotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)