Juo paskirta Raimonda Kižienė, kuri šiuo metu yra „Euroapotheca“ valdybos pirmininkė, generalinė direktorė ir „Vilniaus prekyba“ valdybos narė.

Direktorės pareigose ji pakeis Jolantą Bivainytę, kuri vadovauja įmonei nuo 2013 m. vasario 21 d., praneša bendrovė.

J.Bivainytė tęs darbą bendrovės valdyboje – yra „Vilniaus prekybos“ valdybos pirmininkė. Valdybos sudėtis nesikeičia, ją sudaro 5 nariai: Jolanta Bivainytė, Ignas Staškevičius, Diana Dominienė, Marius Čatrauskas ir Raimonda Kižienė.

Nuo gegužės 21 d. „Euroapotheca“ vadovė bus Kristina Žališkevičienė, kuri šiuo metu yra „Eurovaistinės“ valdybos pirmininkė.

„Vilniaus prekyba“ yra holdingo bendrovė, valdanti mažmeninės prekybos ir vaistinių tinklus. Veiklą vysto Baltijos šalyse, Lenkijoje ir Bulgarijoje. Bendrovė valdo įmones „Maxima grupė“, „Euroapotheca“ ir „Ermitažas“.

„Euroapotheca“ yra holdingo bendrovė, valdanti mažmeninės prekybos vaistinių tinklus ir didmenines vaistų prekybos įmones Baltijos šalyse ir Lenkijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)