Pranešimu spaudai informuojama, kad čia jau galima rasti tokių parduotuvių kaip „Esprit“, „Etam“, „Geox“, „Salamander“, „Žygio batai“, „Step Top“, „XS Žaislai“, „Maxima“, „Ermitažas“ ir „Eurovaistinė“ parduodamų prekių, o netrukus prisijungs ir gerokai daugiau prekės ženklų.

Bendradarbiavimas su „Akropoliu“ leis TROBOS parduotuvių sąrašą pildyti kiekvieną savaitę ir iki pavasario asortimente turėti daugiau kaip 50 parduotuvių. Kaip akcentuoja įmonės TROBOS vadovas Karolis Lesickas, tai yra naujas internetinės prekybos standartas, kurio vienas svarbiausių išskirtinumų – itin greitas prekių pristatymas.

„Pirkėjai gali vienu apmokėjimu įsigyti ir tuo pačiu pristatymu gauti skirtingų kategorijų prekes tarsi ką tik apsilankius „Akropolyje“ ar kitame prekybos centre. Pirkėjų patogumui prekių grąžinimas taip pat vyksta neiškėlus kojos iš namų – jas nemokamai atvyks paimti kurjeris“, – pasakoja jis.

Šiuo metu pirkėjai jau gali apsilankyti TROBOS.LT interneto svetainėje, o artimiausiu metu bus galima atsisiųsti ir išmaniąją programėlę.

Visas prekybos centras – viename puslapyje

Pasak K. Lesicko, idėją sukurti virtualų prekybos centrą, kuriame galima vienu apmokėjimu patogiai įsigyti ir kartu gauti skirtingų kategorijų prekes, paskatino patys pirkėjai. Tiesa, prekybos startas buvo numatytas vėliau, tačiau jį nuspręsta paankstinti atsižvelgiant į ekstremalią situaciją šalyje.

„Prasidėjus pandemijai gyvenimas nesustojo, todėl norime suteikti galimybę lietuviams apsipirkti saugiai ir patogiai. Kadangi šiuo metu didžioji dalis prekybininkų vis dar negali prekiauti fiziškai, kartu padėsime ir jiems atnaujinti savo veiklą bei greičiau atsitiesti. Atsižvelgdami į šias aplinkybes, nusprendėme savo veiklą pradėti anksčiau, nei planavome, o su kiekviena savaite TROBOS.LT pasipildys vis naujais prekės ženklais, didėjančiu asortimentu ir funkcionalumu, kurį pritaikysime pagal klientų poreikius bei pageidavimus“, – žada įmonės vadovas.

Jis atkreipia dėmesį, kad šis projektas į šalies prekybos rinką įneša naujų vėjų, siūlydamas patogesnę apsipirkimo patirtį bei kartu užpildydamas mažmeninės prekybos sektoriuje paliktą nišą.

TROBOS.lt

„Mes aiškiai matėme tendenciją, kad auga vartotojų poreikis greitai ir patogiai gauti prekes. Iki šiol jokia internetinės prekybos platforma Lietuvoje neturėjo galimybės pasiūlyti skirtingo segmento prekių įsigijimo, kai vienu pristatymu pasirinktą valandą galėtum gauti viską: nuo suknelės, batų ir kosmetikos iki pamėgtų vaisių ar prekių namams. Taip pat norėdami pasiūlyti ne tik platų, bet ir visiems puikiai atpažįstamų bei patikimų prekės ženklų asortimentą, starto metu bendradarbiaujame su įmonėmis, kurios turi savo parduotuves „Akropoliuose“, – tęsia K. Lesickas.

Kol kas prekės pristatomos Vilniaus miesto ribose

Minėtoje platformoje įsigytos prekės kol kas pristatomos tik Vilniaus miesto ribose. Pasak K. Lesicko, dar šiemet prekes iš TROBOS.LT galės užsisakyti pirkėjai iš visos Lietuvos, o Kauno ir Klaipėdos gyventojams užsibrėžtas tikslas prekes taip pat pristatyti tą pačią dieną.

Projekto autoriai planuoja netolimoje ateityje startuoti ir Latvijos sostinėje Rygoje.

Įsigytas prekes įmonės kurjeriai pristato kiekvieną dieną, nuo pirmadienio iki sekmadienio, nuo 12:00 iki 21:00 val.

„Pirkėjas gali pasirinkti valandos rėžį, kada jis pageidauja gauti prekes nurodytu adresu. Mūsų siekis yra pirkinius pristatyti tą pačią dieną, priklausomai nuo užsakymo valandos. Todėl pirkėjai neturėtų nustebti, kad praėjus vos kelioms valandoms nuo užsakymo į duris gali pasibelsti mūsų kurjeris“, – apie įmonės norą kuo greičiau pristatyti prekes pasakoja K. Lesickas.

Jis priduria, kad neįtikusias prekes pirkėjai gali nemokamai grąžinti per 14 kalendorinių dienų nuo pristatymo dienos. Šiuo atveju pirkėjui tereikės per TROBOS sistemą išsikviesti kurjerį jų paimti, o ši paslauga yra nemokama.

„Ieškančius naujų karjeros galimybių norime informuoti, kad TROBOS yra pasiruošęs į savo komandą priimti naujų darbuotojų, todėl pageidaujantys prisijungti prie šio projekto turėtų nedelsti“, – sako K. Lesickas.

TROBOS tai virtuali greito apsipirkimo erdvė, kuri leidžia pirkėjui perkelti savo pirkimo įpročius iš fizinių parduotuvių į vieną internetinę svetainę, kurią galima pasiekti kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu. Įmonė šiuo metu paslaugas teikia Vilniuje, o netrukus atvers virtualias duris Kaune, Klaipėdoje bei Šiauliuose. Bendrovė priklauso „Vilniaus prekybos“ įmonių grupei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)