Elektroninė parduotuvė trobos.lt veiklą pradėjo 2021-ųjų pradžioje, ji pirkėjams pasiūlė naujovę – skirtingų parduotuvių asortimentą ir užsakymą vienu krepšeliu su pristatymu į namus valandos tikslumu, pranešė „Vilniaus prekyba“.

„Ermi Group“, Lietuvoje valdančios prekybos tinklą „Ermitažas“, o Estijoje prekybos tinklą „Bauhof, vadovo Povilo Šulio teigimu, „Trobos“ su dabartine „Ermitažo“ e. komercijos komanda kartu vystys trobos.lt ir ermitazas.lt platformas.

„Viena iš pagrindinių „Ermitažo“ krypčių išlieka elektroninės prekybos vystymas. (...) Galimybę tai padaryti kur kas greičiau matome kartu su „Trobos“ komanda“, – pranešime sakė P. Šulys.

„Vilniaus prekyba“ per kitas antrines įmones „Maxima grupė“, „Euroapotheca“ ir „Akropolis Group“ valdo prekybos centrus, vaistinių tinklus bei NT vystymo ir nuomos įmones Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje ir Švedijoje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją