„Oro uosto uždarymas parodė, koks svarbus Lietuvai yra susisiekimas ir turizmas. Kai kuriose sostinės turistinėse vietose - Pilies, Vokiečių gatvėje, Gedimino prospekte - įsikūrusiuose restoranuose tuo metu fiksavome net iki 30 proc. mažesnius klientų srautus, nei būtų galima tikėtis, jei nebūtų uždarytas oro uostas“, - interviu „Verslo žinioms“ sakė „Amber Food“ vadovas Gediminas Balnis.

Anot jo, vasarą grįžta emigrantai, auginantys restoranų regionuose pajamas. „Tačiau šiemet Panevėžio, Alytaus, Šiaulių maitinimo taškuose apyvarta gali būti 3-5 proc. mažesnė dėl to, kad, vykstant oro uosto rekonstrukcijai, „Ryanair“ skrydžius ne perkėlė į Kauną, o išvis nutraukė ir atnaujins juos tik nuo rugsėjo“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)