Holdingui vadovaus valdybos pirmininkas Visvaldas Matijošaitis.

Kaip rašoma grupės pranešime, pagrindinė „Vičiūnų grupės“ veikla bus antrinių įmonių akcijų valdymas, siekiant patikimai prižiūrėti įmonės veiklą ir užtikrinti stabilią jo vertę. Kartu holdingas kaups, apibendrins ir grupės įmonėms skleis verslo praktiką, patirtį ir žinias. Holdingas bus atsakingas už grupės įmonių veiklos analizę ir kontrolę ir veiklos koordinavimą.

„Plečiame savo veiklą, statome naujus fabrikus, einame į naujas rinkas. Tai paskatino keisti įmonių valdymą, centralizuoti procesus ir įkurti holdingą, kuris leis efektyviau įgyvendinti mūsų verslo auginimo strategiją. Subursime ir stiprinsime holdinge dirbančių žmonių komandą, kuri iki šiol valdė mūsų verslus ir prisidėjo prie grupės plėtros“, - teigė V.Matijošaitis.

„Vičiūnų“ įmonių grupę sudaro 47 įmonės 17 pasaulio šalių. Produkciją gamina 9 grupės fabrikai. Grupėje dirba 7000 žmonių. 85 procentus visos parduodamos produkcijos sudaro eksportas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)