Kaip rašo balticnews.ru, regioninės valdžios spaudos tarnyba pranešė, kad kokybės ženklą gavo dvi įmonės „HiPP“ gaminamos kūdikių tyrelių rūšys, prekių ženklo „VICI Priority“ krabų mėsa ir krabų lazdelės (gamina „Vičiūnai-Rus“) bei bendrovės BARS troškintos kiaulienos konservai.

Pažymima, kad „Kokybės ženklą“ gavusių gamintojų skaičius kasmet auga, skelbia balticnews.ru. Rusijos kokybės tarnyba pabrėžė, kad pusei Rusijos vartotojų kokybė yra svarbiausias veiksnys, svarstant apie prekės įsigijimą.

„Delfi“ kreipėsi komentaro dėl šio apdovanojimo į „Vičiūnus“, pasitikslinta, ar jis tikrai gautas ir ar įmonės atstovai dalyvavo atsiimant.

„Vičiūnų grupė“ visiškai ir galutinai išeina iš Rytų rinkos. Dedamos visos pastangos, kad pardavimo procesas įvyktų kaip įmanoma greičiau, dėl šios priežasties mes neskiriame papildomo dėmesio jokioms kitose valstybėse vykdomoms iniciatyvoms ar demonstruojamam dėmesiui“, – įmonė komentuoja atsiųstame komenatre.

Primename, kad penktadienį įmonė išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigė, kad yra radusi penkis potencialius verslo Rusijoje pirkėjus, tačiau negalinti prognozuoti, kiek užtruks jo pardavimas ir perdavimas.

Kaip rašo BNS, „Vičiūnai Group“ tikina, jog visa produkcija, pateikiama prekybai Lietuvoje ar Ukrainoje, yra pagaminta Europos Sąjungoje esančiuose fabrikuose, o parduodamas fabrikas Kaliningrade tiekia produkciją Rytų rinkoms. „Vičiūnų grupė“ kovo 7 dieną pranešė stabdanti veiklą Rusijoje dėl jos invazijos į Ukrainą, teigiama, kad nuo to laiko nutrauktos visos investicijos į gamybą, logistiką, prekybą, sustabdytos visos rėmimo ir rinkodaros kampanijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)