„Veikla tiek Ukrainoje, tiek Rusijoje šiuo metu yra apsunkinta ir kai kuriose sferose sustabdyta. Trūkinėja tiekimo grandinės, destabilizuotas valiutų kursas. Prasidėjus kariniams veiksmams, situacija yra nuolat besikeičianti, tad kasdien ją stebime ir priimame sprendimus“, – teigia Š. Matijošaitis pranešime.

Grupė Ukrainoje valdo įmonę „Vičiūnai-Ukraina“, jos filialai veikia Kijeve, Charkove, Dnepropetrovske, Odesoje ir Ivano Frankivske. Dalis „Vičiūnų grupės“ produkcijos gaminama ir Karaliaučiaus srityje.

„Ukrainoje turime logistikos ir prekybos įmones bei daugiau nei 700 darbuotojų. Teikiame humanitarinę pagalbą, sulaukėme prašymų iš Ukrainos humanitarinėms reikmėms teikti pervežimo paslaugas. Esame pasirūpinę mūsų darbuotojais – norinčius saugiai evakuojame. Nors Ukrainoje veikla beveik sustojusi ir žmonės nedirba, ten esantiems darbuotojams mokami atlyginimai, teikiama pagalba“, – teigiama pranešime.

„Vičiūnų grupė“ taip pat informavo, jog norintiems grįžti į tėvynę ukrainiečiams suteikia pagalbą, o karo pabėgėliams skyrė visą grupės valdomą „Metropolio“ viešbutį.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)