Nuo šiol prekyboje pasirodančius, pusės litro stiklinėje taroje išpilstytus "Daumantų" kečupus "Premium" ir "Aštrusis" greitu laiku papildys ir kita "Daumantų" padažų produkcija. Anot įmonės vadovo Sauliaus Grinkevičiaus, pradėti šios kečupų produkcijos gamybą, paskatino rinkos analizė, kurios metu paaiškėjo, kad net panašaus lietuviško produkto nėra, o rinkos poreikiai tenkinami importuojama produkcija.

"Į naują tarą pilstytus kečupus ryžomės pradėti gaminti, siekdami maksimaliai tenkinti vartotojų poreikius ir tik sukūrę naujas kečupų receptūras. Šiais naujais lietuviškais kečupais, pagrinde konkuruosim su vakarų gamintojais", - teigia įmonės vadovas Saulius Grinkevičius.

Iki šiol Lietuvoje buvo prekiaujama tik užsienyje pagamintais ir išpilstytais kečupais stiklinėje taroje, kurių vienas iš populiariausių - Amerikiečių kompanijos "Heinz". "Esame konkurencingi visiems vakarų padažų gamintojams ir nauja produkcija orientuojamės būtent į jų vartotojus Lietuvoje bei už jos ribų", - teigia bendrovės vadovas.

Pasak įmonės vadovo, per mėnesį "Daumantų" kečupų produkcijos naujoje taroje planuojama parduoti iki 25 tonų. Tokiu būdu, bendrovė kečupų ir padažų pardavimus per metus turėtų padidinti apytiksliai 10 procentų arba iki pusės milijono litų.

"Kečupai stiklinėje taroje yra praturtinami naujais prieskoniais, kurių skoninės savybės geriausiai išsilaiko stiklinėje taroje", - sakė "Vesiga" gamybos direktorius Robertas Neimontas.

Įmonės vadovo teigimu, į naujos produkcijos gamybą bendrovė investavo virš 100 tūkst. litų, sakoma pranešime spaudai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją