Naujos gamyklos pajėgumai sieks 2000 t produkcijos per mėnesį. Tai keturis kartus daugiau nei gamina senoji padažų gamybos įmonė, kurią „Vesiga“ Kaliningrade nusipirko dar 2002 m. Beje, pastaroji nebus uždaryta, ji liks nišinių produktų gamybai.

Į naująją įmonę Kaliningrade jau investuota 12 mln. Lt, tačiau prireiks dar apie 2 mln. Lt įvairiems įrengimams bei kitiems poreikiams.

„Mes turime tikslą su pomidorų padažais užimti apie 10 proc. Rusijos rinkos. Tai nėra neįmanoma – vienas iš mūsų padažų jau dabar užima didesnę nei 10 proc. rinkos dalį. Suprantama, jog šalyje, turinčioje 150 mln. gyventojų, tai ambicingas planas. Tačiau realus. Pavyzdžiui, Kaliningrado srityje mes turime apie 60 proc. rinkos“, – nurodo Saulius Grinkevičius, „Vesigos“ vadovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)