Investicijos, kurios sudarys 970 tūkst. Lt, bus skirtos naujos aktyviai sportuojančių žmonių laisvalaikio drabužių kolekcijos įvedimui į rinką bei „Tūtos“ pasaulinės inovacijos - krepšinio suknelių įtvirtinimui Europos moterų krepšinio aikštelėse. Naujuoju prekės ženklu „Sabonis 220“ pažymėti sportiniai marškinėliai jau pasirodė Europos krepšinio čempionato pristatymo išvakarėse. Didžioji kolekcijos dalis pasirodys prekybos tinkluose jau netrukus.

„Tūta“ jau nuo 2006 metų bendradarbiauja su Arvydu Saboniu, gamindama drabužius pažymėtus „Approved by Sabonis“ kokybės ženklu. Pagrindiniai bendrovės klientai yra Europos krepšinio bei kitų sporto šakų komandos.

Verslo angelų fondas I kartu su verslo angelais investuoja į mažas ir vidutines Lietuvos įmones (iki 1,38 mln. Lt į vieną įmonę). Investuotojai dalinasi sukauptomis žiniomis bei patirtimi, padėdami įmonėms tobulinti verslo valdymo įgūdžius ir sėkmingai veikti ilgalaikėje perspektyvoje. Fondas investuoja lygiomis dalimis kartu su verslo angelais.

Tikimasi, kad bendros Fondo ir verslo angelų investicijos sudarys apie 58 mln. Lt, iš jų per 27 yra investuojama iš JEREMIE kontroliuojančiojo fondo lėšų. JEREMIE fondas yra finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir nacionalinėmis lėšomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)