Policijos suvestinėje pasirodė informacija apie prasiskolinusios įmonės Akmenėje direktoriaus paslėptą antstolių areštuotą turtą.

212 tūkst. 321 euras – tokia nustatyta horizontalaus valdymo gręžimo įrenginio „Ditch Witch“ vertė.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Aušra Blaževičienė patikino, kad pranešime neįsivėlė klaida.

„Kadangi bendrovė buvo įsiskolinusi ir jos turimas turtas buvo įvertintas 212 tūkst. eurų pagal 2017 m. vertę, antstolis tą turtą areštavo. Kadangi bendrovė kito turto neturėjo, kuris gali būti areštuojamas, tokia įrenginio vertė ir yra.

Tačiau to įrenginio vertė numatyta 2017 m. duomenimis, jei nuo to laiko tas renginys buvo naudojamas, vertė galimai gali būti ir kažkiek mažesnė. Tačiau ji neturėtų būti mažesnė nei 180 tūkst. eurų“, sakė ji.

Verslininkas brangų įrenginį sugebėjo paslėpti, todėl pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamąjį kodeksą.

„Kur įrenginys šiuo metu yra, ar jis jį paslėpė, ar kažkam perdavė – viskas yra aiškinamasi, renkami duomenys“, sakė Aušra Blaževičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)