Jau pardavinėjami suvenyriniai sertifikatai, kurių pirkėjams garantuojama, kad jų pavardės bus įrašytos į "Šviesos knygą” arba "Šetono metraščius”. Rezervuojamos vietos rojuje ir pragare, ypač svarbiems klientams parengti pažymėjimai, leisiantys jiems laisvai keliauti po aną pasaulį.

Organizatoriai teigia, kad jų bilietai turi paklausą, ypač "į brangiai kainuojantį pragarą, kur turėtų būti įdomiau negu rojuje”. Pasak jų, šie kelialapiai dažniausiai perkami kaip dovanos draugams ir pažįstamiems. Rojuje bus galima apsilankyti už 120 grivinų (15 dolerių), o pragare - už 150 grivinų.

Interneto parduotuvės taip pat prekiauja rinkiniais, kad būtų galima išgyventi pasaulio pabaigą. Juos sudaro kišeninis peiliukas, džiuvėsiai, muilas, virvė, žibintuvėlis, degtukai ir prezervatyvai. Rinkinys vyrams paįvairinamas degtinės buteliu, o moterys papildomai gauna šampano ir šampūno. Tokie komplektai kainuoja nuo 160 grivinų (20 dolerių) iki 300 grivinų.

Linksmus vakarėlius ruošia naktiniai klubai, restoranai ir barai. Jų meniu papildė firminiai kokteiliai "Pasaulio pabaiga”. Kai kuriuose klubuose žadamos "pogrominės programos” su indų daužymu. Puodelį bus galima sudaužyti už 5 grivinas, o už taurelės ar lėkštės sukulimą teks mokėti kiek brangiau.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)