Koncerno teigimu, daugiau nei 15 metų vadovaujamą darbą dirbęs M. Deksnys turi didelę įmonių valdymo, finansų, pardavimų, verslo plėtojimo patirtį Europoje ir kitose pasaulio šalyse.

Prieš ateidamas į koncerną „Achemos grupė“ M. Deksnys dirbo „Admiral Markets Group“ koncerno valdybos nariu bei regiono vadovu Estijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

Kaip rašoma koncerno pranešime, laikinai generalinio direktoriaus pareigas ėjęs Gintautas Kanapeckas sugrąžintas į ankstesnes Kontrolės ir vidaus audito direktoriaus pareigas.

ELTA primena, kad G. Kanapeckas „Achemos grupės“ generaliniu direktoriumi paskirtas pernai spalį. Iki tol „Achemos grupei“ vadovavę generalinis direktorius Linas Sabaliauskas bei ekonomikos ir finansų direktorius Simonas Klimavičius buvo atleisti, koncerno teigimu, kaip praradę koncerno valdybos pasitikėjimą.

„Koncerno vairą perduodame į rankas atsakingam ir patyrusiam vadovui. Tikiu, kad G. Kanapecko didelė vadovavimo patirtis ir profesionalumas taps reikšminga dalimi įgyvendinant koncerno veiklos planus“, - tuomet pranešime sakė „Achemos grupės“ valdybos pirmininkė Lidija Lubienė.

Pats G. Kanapeckas sakė tikįs, kad savo darbu ir žiniomis padės pasiekti valdybos ir akcininkų keliamus tikslus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)