Balandžio 2 dieną paskelbtos dvejos antstolių varžytinės, kuriose parduodamas A. Šikštai ir Jolantai Šikštienei priklausantis turtas.

Trakuose ant Galvės ežero kranto siūloma įsigyti gyvenamąjį namą su žemės sklypu. 11,03 arų sklype yra 299,56 kv. m vieno aukšto namas su rūsiu ir garažu. Teritorijoje taip pat yra 105 kv. m ūkio pastatas. Skelbime nurodyta pradinė pardavimo kaina – 915,2 tūkst. eurų, o dalyvio mokestis – 91,52 tūkst. eurų.

Tuo metu Vilniaus Valakupių rajone siūloma įsigyti kitą Šiukštų namą su žemės sklypu. 20 arų sklype yra 296,91 kv. m. dviejų aukštų namas su rūsiu ir garažu. Teritorijoje taip pat yra tokių kiemo statinių kaip tvora ir kitų įrenginių. Pradinė pardavimo kaina – 760 tūkst. eurų, dalyvio mokestis – 76 tūkst. eurų.

Savo pasiūlymus dėl šio turto galima teikti iki gegužės 3 dienos.

Anksčiau skelbta, kad A. Šikšta yra įklimpęs į skolas. „Delfi“ kelias dienas nepavyko susisiekti su A. Šikšta. Atsakymo nepateikė ir jo valdomos įmonės.

15min anksčiau rašė, kad A. Šikšta neneigia susidariusių skolų, tačiau tikina, kad „dirbama su tuo“. Pasak jo, dabar tuo užsiima teisininkai. „Vyksta teisinė diskusija dėl sumų“, – sakė jis.

Arūnas Šikšta

A. Šikšta anksčiau yra buvęs telekomunikacijų bendrovės „Teo LT“, tuometinio „Hansabanko“ vadovas. Taip pat yra dirbęs Vilniaus universiteto Tarptautinės verslo mokyklos vadovu.

Juridinių asmenų registro duomenimis, šiuo metu jis yra įmonių „Financial Management Group“ ir „Next Holding“ akcininkas ir vadovas bei įmonės „FMG Vilnius“ vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)