„Padiskutavę su vyru nutarėme, kad galime sukurti tokį kambarį, kur būtų gera ateiti, pabūti, padūkti su vaikais, atsipalaiduoti ir smagiai praleisti laiką“, – pasakoja „Minimukų namukų“ įkūrėja.

Verslininkė džiaugiasi atsidūrusi tinkamu metu tinkamoje vietoje.

„Jau beveik dvejus metus sulaukiu laiškų apie šią verslo sritį – rašo moterys ne tik iš įvairiausių Lietuvos miestų ir miestelių, bet ir mūsų tautietės, gyvenančios už Lietuvos ribų. Visoms atsakau, patariu ir pakonsultuoju“, – tikina „Minimukų namukų“ įkūrėja.

Verslininkė džiaugiasi galimybe padėti kitiems pasiryžti pradėti verslą: „Džiugina, kad moterys nori imtis veiklos.“

I. Zinkevičienė atskleidžia, kad kuriant šį verslą prireikė apie 30 tūkst. eurų investicijų.

70 proc. šios sumos pavyko gauti per verslumo skatinimo programą su „Invegos“ garantija. I. Zinkevičienė įsitikinusi, kad šią paskolą pavyks grąžinti iki rugsėjo, o asmeninės lėšos turėtų grįžti iki kitų metų vidurio.

„Kiekvienas klientas mums yra be galo svarbus, kiekvieno vaikučio šventę rengiame kruopščiai ir su meile, o kiekvienas vaikas yra ypatingas, kaip ir jo gimimo diena“, – įsitikinusi I. Zinkevičienė.


Verslininkė džiaugiasi, kad vis daugiau tėčių organizuoja šventes savo vaikams.

„Minimukų namukų“ įkūrėja teigia savo laiką galinti planuotis lanksčiai, nepaisydama įprastų darbo valandų rėmų, tačiau tai taip pat reiškia, kad dažnai tenka dirbti savaitgaliais, vakarais ir naktimis suguldžius vaikus ar net švenčių dienomis. „Jau per antras Kalėdas iš eilės „Minimukų namukuose“ vyko šventės, nors buvau sau pasižadėjusi, kad per tokias šventes kaip Kalėdos tikrai nedirbsime. Tačiau vaikas juk nepasirenka, kada jam ateiti į šį pasaulį“, – sako verslininkė.

„Minimukų namukų“ įkūrėja prisipažįsta, kad, pradėjus verslą, skambučio dėl gimtadienio vietos dabar ji sulaukia ir 22 valandą.

Pašnekovė didžiuojasi turinti šaunias darbuotojas, kurios puikiai susitvarko ir padeda. I. Zinkevičienė ypač džiaugiasi, kai lankytojai sugrįžta. Verslininkę tai skatina dar labiau tobulėti, ieškoti naujų ir įdomių sprendimų.

Moteris įsitikinusi, kad geriausia reklama yra iš lūpų į lūpas, tačiau to neužtenka. Verslininkės teigimu, svarbu, kad verslas būtų matomas „Google“ paieškos sistemos pirmame puslapyje.

„Minimukų namukų“ įkūrėja atskleidžia klestinčio verslo receptą, susidedantį iš tikėjimo, kad einama teisingu keliu, noro kurti, meilės pasirinktai sričiai ir daug darbo.

TOP 50 inovatyviausių jaunų verslų, sukurtų moterų” iniciatyvos ėmėsi „BZN start“ kartu su partneriais: naujienų portalu „Delfi“, „Žinių radiju“„Swedbank“, AB, „BIOK laboratorija“, ir Mykolo Romerio universitetu. Susipažinti su visomis šio projekto dalyvėmis ir balsuoti už labiausiai patikusias idėjas galite svetainėje iki birželio 2 d. O jaunų verslų įkūrėjas, jau kviečiame registruotis į kitų metų sąrašą.