Koncerno „SBA“ Finansų viceprezidento ir AB „Utenos trikotažas“ valdybos pirmininko Algirdo Šabūno teigimu, kiekviena įmonė yra kaip gyvas organizmas, kuris norėdamas ne tik išgyventi, bet ir sėkmingai vystytis, turi nuolat keistis, drąsiai pasitikti naujus iššūkius ir nebijoti elgtis kitaip, nei visi rinkos žaidėjai. „Džiaugiuosi, kad prie šaunaus AB „Utenos trikotažo“ kolektyvo prisijungs energingas, turintis didelę strateginio mąstymo ir vadybos patirtį žmogus, kuris, tikiu, padės realizuoti turimą įmonės potencialą ir pasiekti ambicingus įmonės tikslus“, - tvirtino Algirdas Šabūnas.

„Kiekvienas darbo pakeitimas yra iššūkis, tobulėjimas žmogui kaip asmenybei, profesionalui. Tikiuosi, kad mano įgytos žinios ir patirtis puikiai pravers siekiant tiek ilgalaikių, tiek trumpalaikių AB „Utenos trikotažas“ tikslų. Žinau, kad manęs laukia dideli iššūkiai ir esu visiškai jiems pasirengęs“, - tvirtino Gintautas Bareika.

G. Bareika yra baigęs Vilniaus universitetą, kur įgijo ekonomikos magistro laipsnį, ilgą laiką sėkmingai ėjo vadovaujančias pareigas AB “Kaišiadorių paukštynas”, AB “Vilniaus paukštynas”, SEB banke.

Didžiąją savo produkcijos dalį AB “Utenos trikotažas” eksportuoja žinomiausiems Europos prekybos tinklams. Apatinio trikotažo ir miego drabužių linijomis „Rokas“, „Gunda“ bei „Eko“, prekiaujama „Aprangos“ ir „Miglės“ parduotuvėse, didesniuose „Maxima“ prekybos centruose bei partnerių tinkle visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)