„Tikiu, kad mano patirtis ir žinios padės sėkmingai tęsti jau įgyvendinamus ir imtis naujų ambicingų projektų, kurie toliau tvirtintų pozicijas NT rinkoje“, – komentare BNS sakė A. Ginevičius.

L. Šepetys „Urban inventors“ vadovavo nuo 2016-ųjų pabaigos, rugpjūtį jis buvo išrinktas bendrovės valdybos pirmininku. Jis pakeitė SBA prezidentą Arūną Martinkevičių, kuris liko „Urban Inventors“ valdyboje. L. Šepetys taip pat vadovauja antrinei įmonei „Bei Capital“.

A. Ginevičius yra vadovavęs Vokietijos bendrovei „Arteta“ ir Lenkijos įmonei „Arteta”, o Lietuvoje anksčiau jokioms bendrovėms nevadovavo. Jis dirbo verslininko Nerijaus Numavičiaus netiesiogiai kontroliuojamų bendrovių „NDX group“ ir „NDX“ valdybose.

Kaip nurodo koncernas, A. Ginevičius taip pat buvo „NDX group“ verslo plėtros direktorius, užėmė įvairias vadovaujančias pozicijas šios grupės įmonėse Lenkijoje, Vokietijoje, Slovakijoje. Jis taip pat dirbo telekomunikacijų bendrovės „Telia Lietuva“ (tuomet „Teo LT“) Pardavimų plėtros bei planavimo departamento vadovu.

„Urban inventors“ šiuo metu Vilniuje plėtoja biurų pastato „Green Hall 3“, Kaune „Kauno dokas“ ir „Business leaders center“ projektus, Klaipėdos rajone stato gamyklą SBA įmonėms.