111
Kitas

Aleksejus Mordašovas

Visi dešimt šiame sąraše esančių verslininkų sparčiai turtėti pradėjo būtent XX amžiaus paskutinįjį dešimtmetį. Dabar dauguma jų – verslininkai, sėkmingai užsitarnavę garbingas vietas pasaulio verslo elite, kuriems priklauso patys įvairiausi verslai: pradedant pasaulinės kasybos bendrovėmis, bankais, ir baigiant krepšinio ar futbolo komandomis.

Sąraše yra tokių, apie kuriuos žinoma visai nedaug, jie išlieka verslo pasaulio paslaptingaisiais – verslininkai-vienišiai. Kiti – aktyvūs verslo partneriai ir bendraturčiai. Vieni – tylūs švaistūnai, kiti – mėgstantys pinigus leisti su trenksmu ir kad visi matytų: perka prabangiausias jachtas, brangiausius namus, susitikinėja su gražiausiomis moterimis.

Dešimtuką Rusijos turtingiausiųjų sudarė CNBC ir tyrimus atliekanti bendrovė „Wealth-X“, renkanti informaciją apie storiausias pinigines turinčius asmenis.

111
Kitas

Aleksejus Mordašovas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)