Interviu „Verslo žinioms” verslininkas teigė, kad „galime kalbėti apie uab’us, advokatus, šiaip įtartinos, prastos reputacijos piliečius, kurie neva tvarko bankrutuojančių įmonių reikalus, o iš esmės šantažuoja bei reketuoja visus, prie kurių randa kaip nors „prisikabinti“.

Jis nurodo, kad yra “toks vienas liūdnai pagarsėjęs bankroto administratorius, kuris figūravo ir figūruoja ne vienoje baudžiamojoje byloje. Keista, kaip toks asmuo gali būti skiriamas bankroto administratoriumi, nes prieš tapdamas juo jis buvo dviejų įtartinai bankrutavusių įmonių direktorius. Šalia figūruoja profesionalūs pagalbininkai, „bankroto specialistai“, advokatai ir kiti panašūs veikėjai.”

Verslininkas teigia, kad į kalėjimą nesiruošia sėsti, ir išklausius ir patikrinus jo įvykių versiją, kaltinimai jam bus panaikinti.

Primename, kad restoranų tinklo „Čili Holdings“ valdybos pirmininkas bei jo finansininkas buvo sulaikyti praėjusį ketvirtadienį. Pasak Specialiųjų tyrimų tarnybos, jie įkliuvo, kai per kelis kartus bankroto administratoriui perdavė 30 tūkst. Lt kyšį. Už šiuos pinigus turėjo būti priimti vienai verslininko bendrovei, kuriai iškelta bankroto byla, naudingi sprendimai.

T.Karosas į laisvę paleistas už 50 tūkst. Lt užstatą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)