„Žiūrovų saugumas ir geros emocijos renginyje mums yra svarbiausia, todėl nors suvaržymų vykti renginiams nėra, ėmėmės papildomų priemonių, kad užtikrintume saugią aplinką „Siemens“ arenoje. Taip pat bendraujam su renginių organizatoriais ir nuolat stebime situaciją. Jei tik ji pasikeis, nedelsiant atitinkamai reaguosime ir informuosime“, – sako „Tiketa“ ir „Siemens arena“ generalinis direktorius Andrius Žiauberis.

Atsižvelgiant į specialistų rekomendacijas, „Siemens“ arena dabar dažniau valoma, dezinfekuojami paviršiai. Lankytojams primenama pasirūpinti jų pačių rankų higiena – kuo dažniau ir taisyklingai jas plauti, arenoje iškabinti priminimai, kaip tai daryti teisingai.

Ketvirtadienio vakarą „Siemens“ arenoje koncertavo Max Barskih, o šį koncertą stebėjo daugiau kaip 5 tūkst. žmonių – maždaug tiek, kiek ir buvo parduota bilietų.

„Kiekvienas žmogus turi teisę nuspręsti, ar eiti į renginį, nes už savo sveikatą yra atsakingas pats“, – sako A. Žiauberis.

koronaviruso vizualas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)