E. Sutkienė advokatų kontorai vadovavo 27 metus, ji lieka „TGS Baltic“ Lietuvos biuro vyresniąja partnere.

„Kartų kaita advokatų kontorose Lietuvoje iki šiol dar nebuvo sėkmingai įgyvendinta, nes tai – sudėtingas procesas. Tačiau esu įsitikinusi, kad mūsų kontora dabar tam yra visiškai subrendusi. Susiformavo partnerių ir vyresniųjų teisininkų branduolys, kuris pajėgus užtikrinti mūsų verslo principų, vertybių, kultūros ir darbo kokybės tęstinumą, o kartu komanda turi užtektinai potencialo veiklos proveržiui“, – pranešime cituojama kontoros įkūrėja E. Sutkienė.

Naujasis TGS Baltic Lietuvos biuro vadovaujantysis partneris Vilius Bernatonis teikia teisines paslaugas daugiau nei 18 metų. Jis yra prisidėjęs prie didžiausių šalies strateginių energetikos projektų vystymo, atstovavęs ir konsultavęs Lietuvos Respublikos Vyriausybę arbitražo bylose su Rusijos dujų bendrove „Gazprom“ bei Prancūzijos energetikos milžine „Veolia Environnement“.

„Šiuo metu teisinių paslaugų rinka išgyvena virsmą. Ji tampa vis dinamiškesnė, ilgainiui technologijų sukurtas produktas bus neatsiejama mūsų teikiamų paslaugų dalis. Sekame šias tendencijas ir reaguojame, stengdamiesi ne tik tapti geriausiais teisės profesionalais, bet ir stiprinti profesionalias žinias verslo industrijose, kuriose veikia mūsų klientai“, – sako V. Bernatonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)