Viso komplekso bendras plotas sudaro apie 6,5 tūkst. kv. metrų. Šalia įrengtos dvi stovėjimo aikštelės, talpinančios 240 automobilių.

Prekybos ir pramogų centre įsikūrusios XXL formato „Norfos“ prekybos salės plotas siekia apie 2,8 tūkst. kv. metrų, parduotuvėje dirbs 35 darbuotojai. „Norfoje“ įrengtas motinos ir vaiko kambarys. Tai antroji „Norfa“ Telšiuose.

Naujame komplekse taip pat veiks „N“ vaistinė, „Žiežmarių mėsa“, „Vynoteka“, drabužių, avalynės, aksesuarų, optikos, juvelyrikos, gėlių, prekių gyvūnams, šventinės atributikos, kosmetikos parduotuvės, kelionių agentūra, foto atelje, draudimo ir telekomunikacijų bendrovių atstovybės, taip pat restoranai ir kazino „Tete-a-tete“.

Į naujo prekybos ir pramogų centro statybas ir įrangą investuota maždaug 7 mln. eurų.

Šiuo metu šalyje veikia 142 „Norfa“ parduotuvės.

2017 metais „Norfos mažmena“ Lietuvoje planuoja atidaryti 12 naujų ir atnaujintų „Norfų“.

2016 metais „Norfos mažmenos“ prekių ir paslaugų apyvarta siekė 513,188 mln. eurų su pridėtinės vertės mokesčiu (PVM) – 1,46 proc. daugiau negu 2015 metais, kai bendrovės pardavimai sudarė 505,826 mln. eurų. Be PVM apyvarta išaugo 1,74 proc. - nuo 420,140 mln. iki 427,464 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)