Kaip aiškinama, pasirinkę žaisti „Teleloto“ sindikatu, bus atsitiktiniu būdu sugrupuojami po dešimt žmonių. Tai reiškia, jog visa dešimtis žaidėjų loterijoje dalyvaus turėdami tokias pačias skaičių lenteles.

Kaip teigia „Teleloto“ organizuojančios įmonės „Olifėja“ marketingo vadovė Renata Mozuraitė, žaidimas sindikatu leidžia įsigyti daugiau bilietų ir taip padidinti savo šansus laimėti.

„Kadangi „Teleloto“ sindikatu su vienu bilietu žaidžia dešimt žmonių, tai reiškia, kad kaina dalinama į dešimt dalių. Todėl 30 „Teleloto“ bilietų sindikatu galima įsigyti už 6 eurus, o 50 bilietų – už 10 eurų“, – detalizuoja R. Mozuraitė.

Jei sindikatu pirkto bilieto lentelėje pavyksta užbraukti reikiamus skaičius – laimėtas piniginis prizas taip pat dalinamas lygiomis dalimis visai dešimčiai žaidėjų.

Tačiau, kaip pabrėžia R. Mozuraitė, net ir žaidžiant sindikatu – kiekvienas „Teleloto“ žaidėjas turi atskirą bilieto numerį.

„Tai reiškia, jog automobiliais, daiktiniais prizais ar pakvietimais į studiją dalinamasi nebus“, – aiškina „Olifėja“ marketingo vadovė.

Kaip nurodoma, nuo 1996-ųjų organizuojama loterija pastaruoju metu siūlo vis daugiau pasirinkimų.

„Vos prieš kelis mėnesius pristatėme „Teleloto“ gerbėjams galimybę internete patiems rinktis norimus skaičius bei sekmadieniais papildomai žaisti „Teleloto+“. Dabar pristatome galimybę žaisti grupėje – sindikatu. O šalia viso to visada lieka variantas mėgautis tradiciniu žaidimu su įprastu bilietu“, – sako R. Mozuraitė.

Loterijoje „Teleloto“ dalyvauti grupėmis gali tik bilietus perkantys internetu – svetainėje loto.lt.
Lietuvoje žaisti sindikatu jau kurį laiką siūlo ir tarptautinės loterijos „Vikinglotto“ bei „Eurojackpot“.

2019 m. rugpjūčio mėnesį „Eurojackpot“ žaidėjų sindikatas, sudarytas iš 50-ies žaidėjų, Suomijoje pasidalino 92 milijonus eurų. Tais pačiais metais Jungtinėse Amerikos Valstijose organizuojamoje loterijoje „Mega milijonai“ 23 žaidėjų sindikatas laimėjo ir pasidalino 437 milijonus dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją