Policija praneša, kad pareigūnų apsilankymai Spaustuvės gatvėje esančiame turgelyje retai pasibaigia be administracinių teisės pažeidimų protokolų - nepaisant reguliarių policijos patikrinimų paprastai čia prekiautojai nevengia su savimi turėti nelegalių rūkalų, vaistų, kitų draudžiamų prekių. Vis dėlto panašu, kad šįkart net keliems pardavėjams gali tekti susidurti ir su baudžiamąja atsakomybe.

Penktadienį atlikto patikrinimo metu tauragiškės prekiautojos avalyne asortimente pareigūnai aptiko apie 30 porų sportinių batelių, pažymėtų pasaulyje garsių gamintojų prekių ženklais. Moteris dievagojosi bateliais neprekiavusi, o tik juos laikiusi kartu su kitomis prekėmis. Patikrinę dar vienos prekeivės į turgų atgabentas prekes pareigūnai aptiko įvairių pavadinimų receptinių vaistų, kurių prekybai ji neturėjo leidimo, negana to pas moteriškę pareigūnai rado ir psichotropinių vaistų - prekiautoja su savimi turėjo 60 vienetų Rusijoje pagamintų stiprių psichiką veikiančių tablečių.

Dėl turgavietėje nustatytų pažeidimų, susijusių su svetimo prekės ženklo panaudojimu, bei neteisėto disponavimo psichotropinėmis medžiagomis Tauragės apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)