Kaip nurodo bankas, „ProBioSanus“ savo veiklą pradėjo 2012 m. pradžioje, į ją investavo Verslo angelų fondas ir keturi verslo angelai, iš kurių vienas Tomas Andrejauskas.

„Mano manymu, šioje įmonėje sukūrėme produktą, kuris kol kas turi mažai analogų pasaulyje ir yra nepaprastai perspektyvus dėl savo technologinės pažangos. Noriu pritaikyti savo sukauptas žinias ir patirtį šioje srityje, nes matau visas galimybes sukurti dar vieną stiprią įmonę biotechnologijų sektoriuje,” – sako T. Andrejauskas.

Įmonė tiria, kuria ir gamina natūralias aplinką saugančias valymo ir higienos priemones su gerosiomis bakterijomis probiotikais.

2000 m. T. Andrejauskas pradėjo dirbti „Hansabanke“ Administracijos departamento finansų maklerio skyriuje, nuo 2001 m. perėjo į Prekybos departamento direktoriaus pareigas, nuo 2003 m. jis 3 metus vadovavo Verslo bankininkystės tarnybai ir buvo valdybos narys bei ėjo valdybos pirmininko pavaduotojo pareigas. Nuo 2006 m. iki šiol T. Andrejauskas vadovavo „Swedbank Markets“ tarnybai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)