„Visą savo dėmesį skiriame vienai sričiai - vizualinės reklamos gamybai ir dėl savo profesionalumo esami vertinami ne tik Baltijos, bet ir kitose Europos Sąjungos šalyse. Dėl augančio klientų skaičiaus nusprendėme statyti naują, nuosavą gamyklą. Tai yra naujas ir itin svarbus žingsnis mūsų įmonės istorijoje ir džiaugiamės, kad „Swedbank" yra mūsų finansinis partneris šiame svarbiame etape“, – sako „RD Signs“ direktorius Audrius Butkevičius.

Naujos 6000 kv. m. ploto gamyklos Šiauliuose statybas ketinama baigti iki 2019 metų rugsėjo pabaigos. Iki naujo projekto įgyvendinimo „RD Signs“ dirbo 2500 kv. m. ploto gamybos patalpose.

Pasak „RD Signs“ atstovo, gamybinio ploto trūkumas jau kurį laiką ribojo įmonės gamybinius pajėgumus ir neleido lygiaverčiai konkuruoti su didžiaisiais Europos gamintojais. Tikimasi, kad nauja daugiau nei dvigubai didesnė gamykla paskatins pardavimų augimą ir leis padidinti kvalifikuotų darbuotojų skaičių.

„RD Signs“ savo veiklą pradėjo 2004 m. ir dirba reklamos gamybos ir serviso srityje. Įmonė savo veiklą vykdo Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje bei bendradarbiauja su partneriais Danijoje, Norvegijoje, Vokietijoje, Austrijoje, Belgijoje bei kitose Europos šalyse.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)