Gegužės 31 d. bus paskutinė, iki kada bus kaupiami taškai. Juos klientai galės panaudoti iki vasaros pabaigos – rugpjūčio 31 dienos, rašoma banko pranešime klientams.

El. taškai kaupiami atliekant kasdienes finansines operacijas ir besinaudojant interneto banku. Už tam tikro dydžio atsiskaitymus debeto ar kredito kortele skiriamas atitinkamas kiekis el. taškų.

Kiekvieną mėnesį šie taškai buvo suskaičiuojami ir pervedami į el. taškų sąskaitą. Sukauptų taškų pagalba buvo galima dalyvauti savotiškoje loterijoje ir laimėti prizus iš pasirinkto prizų katalogo.

Visgi „Swedbank“ šios paslaugos nusprendė atsisakyti. Bankas informuoja, kad visi el. taškai galios ir galės būti naudojami iki vasaros pabaigos, net jei pagal taisykles jų galiojimas ir trumpesnis.

Jis taip pat siūlo savo taškais prisidėti prie prasmingo tikslo – „SOS vaikų kaimų“ projekto, kuriuo siekiama įrengti išmaniąsias klases keturiuose dienos centruose.

Mažmeninės bankininkystės komunikacijos srities vadovė Karolina Semionovaitė DELFI komentavo, kad el. taškų kaupimo programos tikslas buvo įgyvendintas, todėl ji yra uždaroma.

„Programos tikslas buvo paskatinti žmones rinktis išmanius ir pažangius finansų tvarkymo įrankius: mokėjimo korteles, interneto banką, mobiliąją bankininkystę.

Per 4 programos galiojimo metus šį tikslą pasiekėme. Per šį laiką atsiskaitymų kortelėmis skaičius išaugo beveik 60 proc., internetu – 24 proc., o išmaniąja banko programėle – net 4 kartus. Šiandien žmonių jau nebereikia įtikinėti, kad naudotis patogiais ir saugiais el. įrankiais yra verta, todėl e. taškų programą uždarome“, – teigė ji.

Ji informavo, kad per visą programos laikotarpį el. taškų programos dalyviai įsigijo beveik 800 tūkst. įvairių prizų, populiariausi jų buvo nuolaidos banko paslaugoms bei partnerių pasiūlymams. Klientai taip aktyviai naudojo el. taškus aukojimui – įvairiems geros valios projektams, kuriuos bankas atrinko kartu su partneriu Aukok.lt, buvo paaukota beveik 120 tūkst. Eur.

„Džiaugiamės, kad el.taškai prisidėjo prie to, kad šiandien „Swedbank“ klientai yra tikrai išmanūs. Atsisveikindami su šia programa pasiūlysime padėti tiems, kuriems išmanūs įrankiai ne visada yra prieinami, – pakviesime klientus prisidėti prie išskirtinio „Swedbank“ ir SOS vaikų kaimų projekto. Klientų paaukoti e. taškai padės įrengti vaikų dienos centruose išmaniąsias klases“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją