Banko administracija pasakė, kad sutrumpins 44 puslapių dokumentą ir akcentuos tai, kad klientams įspūdį turi sudaryti šveicariškas punktualumas ir tvarkinga bei solidi išvaizda.

Dabartiniame variante vadovybė siūlo damoms: „Laiku darykite pedikiūrą – taip jūsų kojinės ir pėdkelnės tarnaus ilgiau. Visada turėkite atsarginę porą; prairusią siūlę galima laikinai užlakuoti bespalviu laku, jei jums pasiseks.“

Vyrams rekomenduojama reguliariai pasikirpti barzdą ir nenešioti auskarų. Tačiau visiems privalu nešioti rankinius laikrodžius – tai patikimumo ir rūpinimosi punktualumu ženklas.

Bankas net išleido vadovą, kuriame nurodoma, kaip banko darbuotojai turi elgtis užsienyje. Rusijoje UBS darbuotojams rekomenduojama niekada neatsisakyti, jei pakviestų į sauną, be to, jie įspėjami, kad per derybas gali tekti gerti alkoholį. JAV negalima kritikuoti prezidento, o Lotynų Amerikoje nemandagu į susitikimą ateiti per anksti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją