„Atlikę išsamią analizę Rygoje, pasirinkome dešimt strategiškai patogių lokacijų, kuriose įsikurs express plovyklos. Pirmąją iš jų statome labai sraunioje gatvėje, greta „IKEA“ prekybos centro. Kad vieta yra tinkama srautiniam verslui, rodo ir kaimynystėje sparčiai besikuriančios parduotuvės bei greitojo maisto restoranai“, – sako „PRO BRO Group“ akcininkas ir generalinis direktorius Evaldas Kinderis.

Planuojama, kad investicijos į Juglas gatvėje statomą plovyklą sieks 4 mln. eurų. Joje bus įrengtos šiuo metu moderniausios technologijos, plovykla aptarnaus iki 220 automobilių per valandą.

Iki šiol Latvijoje neveikė joks tunelinių plovyklų tinklas, nėra ir susiformavusios dažno automobilių plovimo kultūros. „PRO BRO“, žengdami į Rygos rinką, siekia ją užpildyti per trumpą laiką – vos trejus metus.

Nuo mažesniojo modelio „Mini“ iki didžiausio galingumo „Maxi“ varijuojančias tunelines plovyklas atidaryti „PRO BRO Group“ ketina trimis etapais: pirmąsias keturias plovyklas – 2022-ųjų metų pabaigoje, tiek pat – antroje 2023-iųjų pusėje, o dar dvi – 2024-ųjų pradžioje.

„Šį žingsnį kruopščiai planavome. Nuo mūsų sėkmės, rezultatų Latvijoje priklauso ir tolimesnė plėtra Europoje, matome tai kaip progą pasitikrinti savo potencialą užsienio rinkoje.

Poreikis švarai pastaruoju metu labai sparčiai auga visame pasaulyje, tuo pat metu didėja ir klientų reiklumas greičiui, patogumui, kokybei. Visa tai jau turime Lietuvoje, čia automobilių švaros kultūra sparčiai auga. Nuo šiol atidžiai stebėsime pokyčius ir kaimyninėje Latvijoje“, – teigia E. Kinderis.

Latvijoje atidaromus objektus valdys šioje šalyje įsteigta dukterinė „PRO BRO Group“ įmonė SIA „Smart City Car Washes“, ji taps ir pagrindine visų Rygoje veiksiančių plovyklų franšizių valdytoja (master franchisee).

„PRO BRO Group“ planuoja artimiausiais metais atidaryti tunelines plovyklas Estijoje, vėliau – žengti ir į Skandinavijos rinką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)