Darbuotojų atranką „Outokumpu“ Lietuvoje vykdančios „Alliance for Recruitment“ vadovas Andrius Francas informavo, kad jau pradėta finansų, apskaitos, pirkimų specialistų paieška.

Artimiausiu metu bus ieškoma darbuotojų ir procesų, duomenų bei paskolų ir kontrolės valdymo specialistų pozicijoms užimti.

„Mes sieksime tapti patraukliu darbdaviu Lietuvoje nuo pirmųjų dienų, tad savo naujiesiems darbuotojams pasiūlysime patogią darbo vietą vienoje iš prestižinių miesto vietų, naujai statomame verslo centre. Mūsų atlygio ir papildomų naudų politika atitiks geriausių Lietuvoje jau esančių tarptautinių įmonių standartus“, – sakė „Outokumpu“ viceprezidentas personalo klausimams Johanas Steineris (Johan Steiner).

„Mūsų patirtis organizuojant darbuotojų atrankas „Ahlstrom“, „Danske“, „Nasdaq“, SEB banko operacijų centrui, „Western Union“, „Kinze Manufacturing“ ir kitiems investuotojams rodo, kad užsienio kompanijų padaliniuose dirbantys lietuviai turi vienas geriausių galimybių demonstruoti aukštas karjeros ambicijas“, – sakė A. Francas.

Didžioji dalis funkcijų „Outokumpu“ paslaugų centre bus vykdomos anglų kalba. Tačiau planuojama įdarbinti ir vokiečių bei skandinavų kalbas mokančių specialistų.

„Šiandien Vilnius kaip niekada atviras naujiems besikuriantiems verslams – aš ir miesto investicijų pritraukimo komanda dirbame, kad miestas būtų konkurencingas besikuriantiems tarptautiniams verslams. Mažiname biurokratines kliūtis, geriname tarptautinį susisiekimą, intensyviai kviečiame į Vilnių jaunus talentingus specialistus, taip užtikrindami, kad kompanijų įsikūrimo rūpesčiai būtų sprendžiami greitai ir efektyviai.

Džiaugiuosi, kad šiame kontekste nurungiame kitas regionų sostines ir mūsų bei partnerių pastangas įvertina Vilnių besirenkantys tokie pramonės milžinai kaip „Outokumpu“, – sakė Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius.

2015 metais „Outokumpu“ pagamino 2,4 mln. tonų šalto valcavimo plieno lakštų, o gautos pajamos sudarė 6,4 mlrd. eurų.

„Outokumpu“ turi 11 tūkst. darbuotojų 30 šalių. Bendrovė įtraukta į Helsinkio vertybinių popierių biržos sąrašą.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)