„Finnfoam Oy“ Lietuvą teigia pasirinkusi dėl patogios geografinės padėties, nes iš čia lengva pasiekti planuojamas eksporto rinkas, gamykla taip pat būtų ganėtinai arti pagrindinės gamyklos Suomijoje.

„Izoliacinėmis plokštėmis jau kurį laiką prekiaujame Lietuvoje ir tai palengvino apsisprendimą. Kauno LEZ pasirinkome dėl gero susisiekimo su pagrindiniais keliais, dėl netoli esančio Kauno, kuris mums gali pasiūlyti kvalifikuotą darbo jėgą, ir mokestinių lengvatų”, - sako „Finnfoam Oy“ vykdantysis direktorius Henri Nieminen.

„Finnfoam Oy“ gaminamos šilumos izoliacinės plokštės yra mažai laidžios šilumai, išskirtinio tvirtumo bei atsparios drėgmei. Gaminio neveikia įprastinės rūgštys, šarmai, todėl jos ypač tinka naudoti tose statybų konstrukcijose, kur izoliacinė medžiaga liečiasi su gruntu ar nuolatos veikiama drėgmės.

„Finnfoam Oy“ gamyklą planuoja pradėti statyti šių metų pavasarį, o gamyba turėtų prasidėti rugpjūtį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją