„Pačioje veiklos pradžioje įsipareigojome ieškoti modernių sprendimų ir išsiskirti iš konkurentų teikiamų paslaugų bei bendravimo su klientais kokybe. Vykdome duotus pažadus ir šiais pokyčiais siekiame, jog būtų sustiprinta dviejų bendrovių, „Star1 Airlines” ir “Star1 Holidays”, priklausančių tai pačiai grupei bei teikiančių kompleksines oro pervežimo bei turizmo paslaugas, giminystė. Toks bendrovių identifikavimas ypač svarbus planuojant abiejų įmonių tolimesnę plėtrą bei siekiant kokybinių pokyčių“, - teigia „Star1 Holidays“ vadovas Martynas Laivys.

Tuo pačiu bus atnaujinama ir kompanijos vizualika siekiant, kad naujasis prekinis ženklas atspindėtų bendras „Star1 Holidays” ir “Star1 Airlines” vertybes bei dar labiau pabrėžtų ryšį tarp minėtų bendrovių.

„Star1 Holidays” organizuoja poilsines keliones.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją