„Formaliai dar nesu gavęs valdybos dokumentų, noriu ramiai susipažinti. Antras svarbus dalykas – bent jau ką išgirdau iš valdybos pirmininko, kad valdyba prisiima atsakomybę dėl tolesnio darbo su vadovu. Kol kas vadovas dirba toliau, o aš pasiliksiu tam tikrą laiko tarpą įsivertinti visą informaciją“, – pirmadienį žurnalistams sakė ministras.

Jis sutinka, kad sprendimas dėl Uosto vadovo yra jo atsakomybė, tačiau pažymi, kad jis yra korperatyvinio valdymo šalininkas.

„Ministrai, ministerijos valdyboms visąlaik perleidžia tam tikrą atsakomybę patikėjimo teise. Šioje vietoje signalas iš valdybos aiškus, bet noriu susipažinti su visa informacija. Su uosto generaliniu direktoriumi turėjome susitikimą, aptarėme situaciją šiandienos, kaip dirbome, ką galėtume ateityje padaryti geriau. Šiame kontekste bus atitinkamai sprendimai“, – sako jis.

Antradienį pirmoje dienos pusėje M. Skuodis susitiks su prezidentu ir aptars visą situaciją.

Delfi primena, kad penktadienį Klaipėdos jūrų uosto direkcijos valdyba nesiūlė atleisti direkcijos vadovo Algio Latako, penktadienį žurnalistams pranešė valdybos pirmininkas. Jis pabrėžė, kad sankcijos nebuvo pažeistos, tačiau aplinkybių viešinimas ir komunikacija esą kelia abejonių. Galutinį sprendimą dėl vadovo priims susisiekimo ministras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)