Pasak “Sintagma technika” generalinio direktoriaus Jauniaus Bieliausko, parodoje bus galima susipažinti ir su bendrovės sprendimais, sukurtais “Navision”, “InfoStore” programinės įrangos bei “ABS Touch POS” terminalo pagrindu. Vienas tokių sprendimų yra pirkėjų lojalumo programinė įranga, pagrįsta nuolaidų sistema ištikimiems prekybos centro pirkėjams, skelbiama pranešime spaudai.

Pirkėjui atpažinti yra naudojamos magnetinės kortelės, kuriomis ir fiksuojama, kaip dažnai jis apsiperka prekybos centre. Viskas vyksta automatiškai, o informacija apie ištikimus klientus saugoma bendroje duomenų bazėje.

“Sintagma technika” parodoje pristatys vokiečių firmos “Quorion” kasos aparato modelį CR705T, pasižymintį itin plačiomis pritaikymo galimybėmis: jis gali būti komplektuojamas kartu su brūkšninių kodų skaitytuvais, prie jungiamos įvairių tipų svarstyklės, aparato atmintyje galima užprogramuoti informaciją apie 30 tūkst. įvairių prekių. Šis kasos aparatas pirkėjo kvitą spausdina dideliu greičiu. Be to, jis gali spausdinti ir grafinę informaciją, pavyzdžiui, parduotuvės ar prekybos tinklo logotipą. Taip pat šiais aparatais informaciją į bendrą duomenų bazę gali perduoti nesustabdžius kasos operacijų.

Bendrovė demonstruos ir naujas firmos “Dibal” įvairių tipų svarstykles. Jos lengvai integruojamos į bendrą kompiuterinę prekybos sistemą, jose galima užprogramuoti iki 1000 įvairių prekių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją