„Su šių metų biudžetu nėra. Na yra ten kažkokių techninių pakeitimų Vyriausybės pateikta, tai tie techniniai pakeitimai manau, kad ir liks. Neprisimenu, kad būtų kažkokių didesnių ginčų dėl jų. O kažkokių iniciatyvų iki metų pabaigos mokesčių srityje mes turbūt nenorėtume teikti todėl, kad nėra galimybių jų normaliai aptarti, diskutuoti ir galiausiai tam nėra ir poreikio“, – žiniasklaidai kalbėjo I. Šimonytė.

Paklausta apie galimybę nuliniu tarifu apmokestinti reinvestuojamą pelną, I. Šimonytė, patikino, kad tai nėra šios dienos klausimas.

„Manau, kad galima apie tai diskutuoti, bet vėlgi, reikia labai aiškiai suprasti, koks yra visas modelis tuomet mokesčių, ką mes tada apmokestiname? Ar vartojimą, ar tiesiog likusį pelną, ar kažkokius kitus principus taikome. Todėl čia yra diskusijų dalykas. Žinau kad daug kam šita idėja atrodo atraktyvi ir apie tai pakalbėsime, turim laiko, tai nėra šios dienos klausimas“, – sakė I. Šimonytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)