„Mes teikiame platų produktų asortimentą tiek vaistinių tinkluose, tiek skaitmeninėje aplinkoje. Lojaliems „Silvanols“ produktų vartotojams bus prieinami ne tik produktai nuo peršalimo, kurių ekspertas yra „Silvanols“, bet ir bendrai sveikatą, imunitetą bei nervų sistemą stiprinantys produktai, vitaminai ir mineralai“, – sako Liene Puriņa, „Silvanols“ valdybos pirmininkė.

Iki šiol „Silvanols“ gaminių prieinamumą Lietuvos rinkoje užtikrino naudodamasi „Olainfarm“ atstovybės pagalba. Populiariausi „Silvanols“ produktai Lietuvoje yra faringospray ir laringospray, kurie rinkoje yra jau daugiau nei 10 metų.

„Silvanols“ sparčiai vysto elektroninę prekybą, platformą ir produktai visiškai prieinami visose Baltijos šalyse – nuo 2021-ųjų lapkričio atidaryta Lietuvos rinkai skirta internetinė parduotuvė www.silvanols.lt.

„Silvanols“, priklausanti AB „Olainfarm“ grupei (Estijos rinkoje nuo 2013 m.), yra Latvijos žaliosios farmacijos įmonė, jau 27 metus gaminanti natūralios kilmės maisto papildus, medicinos priemones ir vaistus. Gaminiai eksportuojami į daugiau nei 30 pasaulio šalių.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją