Kaip praneša Šiaulių miesto savivaldybė, pristatant naują objektą, akcentuotas gamybos modernumas, tinkamos darbo sąlygos darbuotojams, šiuolaikiniai vadybos metodai. Nemažas dėmesys bus skiriamas ekologijos ir tvarumo klausimams, kadangi gamyklos produkcija pirmiausia skirta atsinaujinančios energetikos įrangai, kuri mažina teršalų ir dujų emisijas.

Daugiau nei 14 000 kv. metrų ploto gamykla buvo pastatyta greičiau nei per metus. Įmonės darbuotojai čia perkėlė 2 mažesnes, skirtingose vietose nuo 2005 metų veikusias gamyklas. Įsikūrus vienoje vietoje, tikimasi optimizuoti veiklą. Persikėlus į naujas patalpas, kolektyvas padidėjo apie 20 proc., todėl dabar įmonėje dirba apie 300 darbuotojų.

8 mln. vertės objekte, kuris iškilo Metalistų gatvėje, įrengtos ne tik gamybos, bet ir sandėliavimo, administracinės patalpos. Į gamyklos įrangą papildomai investuota per 1,5 mln. eurų.

Naujoje koncerno gamykloje bus gaminami ne tik įprasti kompozitinių medžiagų ruošiniai vėjo jėgainėms ir įvairiausių dydžių laivams gaminti, bet atsiranda galimybės plėsti gaminių asortimentą, pradėti gaminti pačias kompozitines medžiagas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)