„Kovo 1 dieną senosios „Ačiū“ kortelės nebegalios. Nuo praėjusių metų rudens jos keičiamos naujomis, kurios ne tik kitaip atrodo, bet ir yra patogesnės – atsiskaitant už pirkinius, pakanka naująja kortele tik priliesti kortelių skaitytuvą, tad apsipirkimas „Maxima“ parduotuvėse tapo dar greitesnis ir patogesnis“, – teigia Renata Kežionienė, „Maximos“ Rinkodaros departamento direktorė.

Plastikines „Ačiū“ korteles turi apie du trečdaliai Lietuvos gyventojų – iš viso jų išduota 1,9 milijono, o naujomis kortelėmis jau džiaugiasi daugiau nei milijonas klientų.

„Ačiū“ kortelė

Pasikeisti kortelę galima bet kurioje „Maximos“ parduotuvėje už simbolinę 1 ct kainą, o procesas užtrunka kelias minutes – tereikia prie kasos padiktuoti savo telefono numerį ir sulaukus patvirtinimo kodo jį suvesti į bankinių kortelių skaitytuvą.

Pirkėjai raginami korteles atsinaujinti iki vasario 28 dienos. Naudojantiems mobiliąją „Maxima“ programėlę, kortelės keisti nebūtina – jie jau sulaukia visų papildomų naudų.

Kaip ir kasmet, iki vasario reikia išleisti iki 2023 m. sukauptus „Maximos“ pinigus, kuriais galima atsiskaityti iki 99 proc. pirkinio sumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)