„Darbas su didžiausiais verslo klientais yra viena svarbiausių banko veiklos sričių, didele dalimi lemianti ir viso banko verslo sėkmę. Tikimės, kad didelę darbo patirtį su verslo įmonėmis sukaupęs Vilius Juzikis padės bankui siekti pačių aukščiausių tikslų“, – sakė SEB banko prezidento pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Aivaras Čičelis.

Vilius Juzikis SEB banko grupėje dirba beveik devynerius metus, daugiausia su stambiais verslo klientais. Prieš pradėdamas eiti „SEB lizingo“ generalinio direktoriaus pareigas, V. Juzikis SEB banke vadovavo Stambių verslo klientų skyriui.

Kol bus priimti galutiniai sprendimai dėl tolesnio vadovavimo „SEB lizingui“, bendrovės vadovo pareigas laikinai eis „SEB lizingo“ generalinio direktoriaus pavaduotoja J. Černeckienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją