Jau ne kartą Lietuvoje su grupe viešėjęs R.Schenkeris šį kartą atvyksta vienas, ir ne groti, o atskleisti savo įkvepiančios karjeros sėkmės paslapčių. Talentingas gitaristas, kompozitorius ir dainų autorius jomis dalysis birželio 1 d. Kaune vyksiančiame lyderystės forume „Forum One“.

„Viena yra skaityti sėkmingų žmonių istorijas knygose, ir visai kas kita jas išgirsti iš pirmų lūpų gyvai. Žmogaus energija, bendravimo būdas, minčių posūkiai ir tuo pačiu visiškas paprastumas – tai įkvepia pasitikėjimo ir verčia iš naujo permąstyti, ką aš galiu padaryti kitaip,“ – teigia forumo organizatorius Darius Jonauskas.

Pasiryžęs siekti svajonės – tapti muzikantu, R.Schenkeris 1965 m. metė inžinerijos mokslus ir galiausiai pasiekė savo: įkūrė pasaulinio populiarumo sulaukusią grupę „Scorpions“, kuri gyvuoja jau 48-erius metus, išleido 23 albumus, daugiau kaip 50 singlų, pardavė apie 100 milijonų albumų kopijų ir pelnė net 2 prestižinius „World Music Award“ apdovanojimus.

Daugelis grupės dainų tapo pasauliniais hitais, o, pavyzdžiui, roko baladė „Wind Of Change“, sukurta po Berlyno sienos griūties, netgi tapo visuotiniu Šaltojo karo pabaigos, persitvarkymo („perestroikos“) ir Vokietijos susivienijimo himnu.

Nors muzikantas vis dar nenulipa nuo scenos, jį vis dažniau galima pamatyti kituose vaidmenyse. Prieš trejus metus, prie visų savo talentų jis prirašė naują veiklos sritį – knygų rašymą. R. Schenkeris, pasitelkęs į pagalbą vokiečių muzikos apžvalgininką Larsą Amendą, parašė ir išleido bestselerį „Rock Your Life“. Nors ir gausi paties muzikanto biografinių faktų, ši knygą visai ne apie tai, kaip tapti roko žvaigžde. Tai gyvenimo būdo vadovėlis, kaip sėkmingai siekti tikslų, karjeros ir mėgautis kiekviena diena.

Apie tai R. Schenkeris papasakos vienoje iš forumo sesijų – „Įkvėpiančios sėkmės istorijos“. Šios sesijos metu renginio dalyviai susipažins su iš viso šešiomis asmenybėmis – skirtingų gyvenimo sričių lyderiais, kurių karjeros tapo pavyzdžiu ir įkvėpimu milijonams žmonių visame pasaulyje.

„Forum One“ – didžiausias lyderystės forumas Rytų Europoje, vyksiantis birželio 1-2 d. Kaune, “Žalgirio“ arenoje, į vieną sceną sutrauksiantis pasaulines verslo, lyderystės, asmeninės sėkmės žvaigždes ir bestselerių autorius. Finansų valdymas, neurolingvistinis programavimas, asmeninis tobulėjimas, užimtumo vadyba, įtakos menas, naujų rinkų atradimas – kiekvieną iš temų pristatys pranešėjas, kurio įdirbis ir patirtis šioje srityje praktiškai pasiteisinę, pripažinti tarptautiniu mastu ir įkvėpę tūkstančius. Forumo priešakyje – daugelyje pasaulio šalių laukiamas svečias „Virgin Group“ įkūrėjas milijardierius seras Ričardas Bransonas, Europos finansų ekspertas Nr.1 Bodo Schaferis ir „Get Jar“ įkūrėjas Ilja Laursas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)