„Jis, matyt, norėjo daugiau dėmesio. Ar bus pabėgėliai viešbutyje? Tai pasakysiu, kad nebus, čia buvo geras juokas“, – DELFI sakė Š. Marčiulionis ir pridūrė, kad pabėgėlių klausimą sprendžia Vidaus ir Užsienio reikalų ministerijos.

Pašnekovas svarstė, kodėl pabėgėlių nesiūloma apgyvendinti kituose tuščiuose namuose: „Pas Avulį (statybų bendrovės „Hanner“ vadovą – DELFI), pas Dargį (statybų bendrovės „Eika“ vadovą – DELFI) irgi galima būtų apgyvendinti pabėgėlius.“

L. Kvedaravičius praėjusią savaitę naujienų agentūrai BNS teigė, kad „Šarūno“ viešbutis yra prie uždarymo ribos, tad galbūt apsimokėtų prieš uždarant jį kažkam padėti socialiai.

Viešbutį valdo įmonė „Eat & Viešbutis Šarūnas“, kurios direktoriumi L. Kvedaravičius buvo nuo 2008 metų vidurio iki 2010 metų pradžios.

Prieš kurį laiką Š. Marčiulionis buvo užsiminęs, kad viešbutis gali būti parduotas, tačiau to pirmadienį nepatvirtino.

„Vyksta procesai“, – sakė jis.

Tai, kad viešbučio veikla stabdoma, o darbuotojams pranešama apie artėjančius atleidimus Š. Marčiulionis įvardino kaip normalų dalyką.

1992 metais atidarytas trijų žvaigždučių viešbutis „Šarūnas“ įsikūręs sostinės Žirmūnų rajone. Jį valdančiai įmonei taip pat priklauso šalia esanti krepšinio mokykla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)