Vienoje prekybos centro „Maxima“ parduotuvėje pamačius vaikiškų pieštukų kainas Ingą ištiko šokas.

Moteris atsiuntė nuotrauką, kurioje matomos ant lentynos sukabintų pieštukų pakuotės ir jų kainos. 36 vnt. spalvotų pieštukų kainuoja 9,99 Eur. , to pačio gamintojo, 12 pieštukų – 3,79 Eur., o kitos rūšies, 12 vnt. pieštukų kaina siekia net 10,99 Eur.

Pieštukų kainos

„Gal jau laikas pradėti dirbti žmogui, o ne sau, ir truputėli pakontroliuoti prekybcentrių gobšumą? Jūs pažiūrėkit į kainas, Jums jos adekvačios?“, – ironiškai valdininkų savo laiške klausia moteris.

Inga nevynioja žodžių į vatą ir teigia, kad dėl neveiksnių valdžios sprendimų, korupcijos valstybinėse įstaigose bei didelių kainų žmonės priversti palikti Lietuvą.

„Paskui stebitės, kad žmonės emigruoja, važiuoja į Lenkiją apsipirkt ir t.t. Nu žinokit, pikta darosi, kad turim tokią valdžią, kuri dedasi tik sau į kišenes, ir visiškai negalvoja apie paprastą žmogų“, – be užuolankų rašo moteris.

„Kodėl taip darot? Noriu gyvent Lietuvoj, noriu augint savo vaikus čia, bet kad žiūriu kuo toliau, tuo labiau nebeišgalėsiu to padaryti ir teks kažką galvot“, – apie emigraciją netiesiogiai užsimena dviejų vaikų mama.

Moteris laiške lieja apmaudą dėl, pasak jos, savo darbo tinkamai neatliekančių į seimą išrinktų tautos atstovų bei teigia, kad nei vienas, eilę metų rinkimuose kandidatuojantis asmuo yra nevertas jos balsų.

„Gaila...Gaila labiausiai dėl to, kad kiekvienu rinkimus mes turime rinkti geriausius iš blogiausių. Gaila, kad Lietuva vis dar giminių kraštas ir žmonių, kurie gal tikrai atsidavusiai dirbtų paprastam žmogui, o ne oligarchams. Jūs nė iš tolo neprisileidžiat prie savo užvaldyto lovio.

Jai paklausit, ar aš einu balsuot...Tikrai ne, jei nematau to vertų kandidatų, nes kaip ir sakiau, geriausių iš blogiausių, aš rinkt net nežadu, o jai atsirastų kandidatų, tikrai to vertų, tikrai mielai nueisiu už juos atiduot savo balsą“, – laišką baigia moteris.

DELFI susisiekus su „Maxima“ atstovu žiniasklaidai Pauliumi Stoniu, šis patvirtino, kad Ingos siųsta nuotrauka yra daryta viename iš prekybos tinklo centrų, tačiau ji neatspindi viso siūlomo mokyklinių prekių asortimento bei jo kainų.

„Mūsų parduotuvėse galima rasti platų mokyklinių prekių asortimentą, pirkėjai gali rinktis iš beveik 2000 prekių. Pieštukų rinkinių turime per 100 rūšių. Pigiausias 12 spalvotų pieštukų rinkinys kainuoja 0,69 Eur., o brangiausias - 12,99 Eur“, – teigė atstovas spaudai.

Kaip Jūs ruošiatės Rugsėjo 1-ajai? Kiek kainuos išleisti vaiką į mokyklą? Savo mintimis pasidalinkime su mumis - pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (452)