Per mėnesį „Revolut Metal” klientai galės visiškai nemokamai atlikti iki 100 sandorių su daugiau kaip 300 Niujorko vertybinių popierių biržos ir „Nasdaq” bendrovių. „Revolut Ltd” teigimu, įmonių, į kurias galima investuoti, sąrašas nuolat pildomas, o šiuo metu jame jau galima rasti tokius vardus kaip „Google”, „Tesla” bei „Amazon”, „Apple”, ir kiti.

„Ieškodami būdų, kaip maksimaliai išnaudoti savo santaupas, vartotojai susiduria su problema, nes akcijų rinka paprastiems žmonėms ilgą laiką buvo tiesiog neprieinama dėl aukštų kainų ar varginančio dokumentų tvarkymo. Savo ruožtu mes toliau vykdome duotus pažadus ir stengiamės finansines paslaugas padaryti patogesnes, šiuolaikiškesnes ir lengviau prieinamas kiekvienam“, – pranešime ctuojamas „Revolut Ltd“ įkūrėjas ir vadovas Nik Storonsky.

Rašoma, kad netrukus ši paslauga bus teikiama ir „Revolut” „Standard“ bei „Premium“ klientams. Jie atitinkamai galės atlikti 3 ir 8 nemokamus sandorius per mėnesį. Sandoriai, viršijantys numatytą limitą, bus apmokestinami 1,09 eur. už vienetą, o metinis investicijų portfelio administravimo mokestis sieks 0,01 proc. portfelio vertės. Investicijos bus vykdomos remiantis realiuoju laiku pateikiamais kainų atnaujinimais, tad prekyba akcijomis vyks Niujorko vertybinių popierių biržos darbo metu (nuo 16.30 iki 23.00 Lietuvos laiku).

Investuojant nebus reikalaujama sumokėti minimalios akcijos kainos. Norintieji akcijų galės įsigyti ir už 1 dolerį. Visos operacijos bus atliekamos „Revolut“ piniginėje: turimą valiutą, taikant tarpbankinius valiutų kursus ir automatinį konvertavimo procesą, pakeičiant į JAV dolerius.

„Su „Revolut“ vykdomos investicijos yra lengvai atliekamos, nebrangios ir prieinamos visiems – net jei investavimą norima išbandyti ir pradedant su labai mažomis pinigų sumomis. Ši nemokamo investavimo platforma – tik pradinėje stadijoje, nes artimiausiu metu sieksime suteikti vartotojams prieigą prie skirtingų rinkų ir investicinių produktų“, – teigia N. Storonsky.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)