Tuo metu „Revolut“ nuostoliai pernai siekė 14,8 mln. svarų (16,599 mln. eurų), tačiau, kaip nurodoma pranešime, įmonės darbuotojų skaičius išaugo daugiau kaip dvigubai - iki 400, be to, pradėta plėtra į 10 naujų šalių, pateikta paraiška dėl europinės banko licencijos ir pradėti investicinės platformos kūrimo darbai.

„2017-ieji mums buvo labai svarbūs metai, kadangi sukūrėme ir pristatėme visus produktus, kurie šiuo metu mums neša pajamas, kaip „Revolut Premium“, „Revolut verslui“ bei kriptovaliutų keitimą“, - pranešime cituojamas „Revolut“ verslo plėtros vadovas Andrius Bičeika.

Jis taip pat sako, kad įmonė tikisi, jog šiemet pajamos taip pat augs penkis kartus.

„Praėjusį mėnesį pristatėme išskirtinę „Revolut Metal“ kortelę ir planą - ši narystė mėnesiui kainuoja 13,99 euro ir per pirmas valandas nuo plano pajungimo jį iškart užsisakė daugiau kaip 20 tūkst. klientų, o daugiau kaip 60 tūkst. užsiregistravo į laukiančiųjų sąrašą. Be to, mūsų kuriama investicinė platforma taip pat bus vienas iš pajamų generatorių“, - sako A. Bičeika.

„Revolut“ įsikūrė 2015 metų liepą ir siūlo nemokamus tarptautinius pinigų pervedimus bei nemokamus atsiskaitymus visame pasaulyje taikant tik tarpbankinį mokestį. „Revolut“ sąskaitoje taip pat galima pirkti ir keisti kriptovaliutas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)