Be Lietuvos, „Revolut” klientams „Apple Pay” įdiegtas dar 27-se šalyse - tai jiems leis greitai ir patogiai mobiliuoju telefonu atsiskaityti ne tik fizinėse parduotuvėse, bet ir mobiliosiose aplikacijose ar internetinėse parduotuvėse telefone, „Apple Watch” laikrodžiuose, „iPad” planšetėse arba kompiuteriuose.

Atsiskaitymai su „Apple Pay” yra greitesni nei tradicinėmis kortelėmis ar kitais atsiskaitymo būdais - naudojant bekontaktį atsiskaitymo būdą telefonu, pakanka piršto antspaudo, ir nereikia ieškoti piniginės bei joje esančios kortelės. Susieti savo „Revolut” kortelę su „Apple Pay” funkcija klientai gali tiek per „Revolut” programėlę, tiek per „Wallet” („Piniginės”) programėlę. Susieti galima ne tik fizines, bet ir virtualias korteles, todėl dabar atsisiuntus „Revolut” programėlę nebereikia laukti fizinės kortelės - susiejus virtualią su „Apple Pay”, ja atsiskaityti galima iš karto.

Naudojantis „iPhone” telefonais ar „Apple” laikrodžiais, „Revolut” klientai galės atsiskaityti visur, kur priimami bekontakčiai atsiskaitymai. Atsiskaitant programėlėse ar „Safari” naršyklėje, daugiau nebereikės pildyti nepatogių formų su atsiskaitymo duomenimis ar kelis kartus nurodyti pristatymo bei atsiskaitymo adresų: visi atsiskaitymai su „Apple Pay” patvirtinami arba piršto antspaudu, arba kliento veidu, arba įvedant telefono slaptažodį.

Duomenų apsauga - viena iš svarbiausių vertybių, kurias užtikrina „Apple Pay”. Kaskart, kai asmuo atsiskaito su „Apple Pay”, kortelės duomenys nėra saugomi nei telefone, nei „Apple” serveriuose. Vietoje to sugeneruojamas unikalus šifruotas įrenginio sąskaitos numeris, kuris išsaugomas telefono saugumo elemente (secure element).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)