Kaip pranešė bankas, plėtra pradėta Centrinės ir Rytų Europos regione siūlant indėlių draudimu apdraustas sąskaitas klientams Bulgarijoje, Estijoje, Graikijoje, Kipre, Kroatijoje, Latvijoje, Maltoje, Rumunijoje, Slovakijoje ir Slovėnijoje.

Nurodoma, kad banko klientais tapti pasirinkę „Revolut“ vartotojai ateityje galės naudotis ir kitomis bankinėmis paslaugomis, kurias „Revolut Bank“ ketina palaipsniui plėsti visame regione.

„Banko paslaugas klientams jau teikėme Lietuvoje ir Lenkijoje, o dabar žengiame platesnį žingsnį į dešimt naujų rinkų. Banko plėtra leis auginti klientų pasitikėjimą visame regione bei ateityje jiems pristatyti ir daugiau novatoriškų paslaugų“, – pranešime sako „Revolut Bank“ vadovas Virgilijus Mirkės.

Europos centrinis bankas specializuoto banko licenciją „Revolut Bank“ suteikė Lietuvos banko teikimu. Praėjusiais metais „Revolut“ specializuotą banką pristatė Lietuvoje ir Lenkijoje bei pradėjo šiose šalyse siūlyti kredito paslaugas – vartojimo paskolas ir kredito korteles.

Iki šiol „Revolut“ grupė pritraukė beveik 1 mlrd. JAV dolerių investicijų ir buvo įvertinta 5,5 mlrd. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)